1 Aralık 2007 Cumartesi

Nurcan Eren-Biyografi




Dizideki Adı:
Hafize

Tam bir İstanbul hanımefendisi 48 yaşında. İstanbul'da büyür, iyi bir eğitim alır ve sonunda öğretmen olarak göreve başlar. Öğretmen olduktan sonra tayini Sivas'a çıkar. Emekliliğine kadar burada öğretmenlik yapmaya devam eder. Bir öğrencisi vasıtasıyla çocukları boks yoluyla rehabilite eden Selahaddin Hoca'yla tanışır. Kısa zamanda birbirlerine âşık olur ve evlenirler. Bir müddet sonrada kızları Hediye dünyaya gelir. Fakat Selahaddin Hoca'nın boks tutkusu, çocuklara kendisini adaması ve aralarındaki kültürel farklılıklar kısa zamanda kendini gösterir. Sonunda Selahaddin Hoca'dan ayrılıp, kızını da yanına alarak İstanbul'a döner. Burada kızıyla birlikte bir çiçekçi dükkânı açar ve hayatını huzurlu bir şekilde sürdürme niyetindedir. Küçük ve sevimli bir evde ana kız yaşarlar.


Devamını okuyun...>>

Ayten Uncuoğlu-Biyografi



Doğum Tarihi : 24 Mayıs 1946
Eğitimi : Lisans
Dizideki Adı: Ayşe

Rol aldığı diziler

* Kavak Yelleri
* Aliye
* Haziran Gecesi
* Dadı


Kavak Yelleri'nde Mine'nin anneannesi rolünü oynamaktadır


Devamını okuyun...>>

Ege Aydan-Biyografi


Doğum Yeri : Ankara
Doğum Tarihi : 1958
Eğitimi : Lisans
Dizideki Adı: Murat

Oynadığı oyunlardan bazıları şunlardır. Cephede Piknik, Ça vuş Musgravenin Dansı, Özgürlüğün Bedeli, Şen Kadınlar, Beğendiğiniz Gibi, Godot'u Beklerken, Şeytan Çelmesi, Ak Tanrılar, Candan Can Koparmak. Yönetmenliğini yaptığı oyunlar ise: Aşk Mektupları, Tiyatroda Bir Yaşam, Kadın ile Memur, Yolun Sonunda, Kanlı Düğün, Merhaba ve Hoşçakal, Rumuz Goncagül, Abdülcanbaz, Mat-ruşka, Tartüf 59, Nafile Dünya.


Devamını okuyun...>>

İbrahim Kendirci-Biyografi

Dizideki Adı: Deniz

İbrahim Kendirci (21 yaşında) İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencisi... Osman Sınav’ın "Pars: Kiraz Operasyonu"nda Volkan karakterini oynadı. "Kavak Yelleri"nde romantik genç Deniz’i canlandırmakta. İlk aşkım dizisinde, Türk Telekom ve Caramio reklamlarında da rol almış.


Devamını okuyun...>>

Dağhan Külegeç-Biyografi

Doğum Tarihi : 18 Ekim 1978
Dizideki Adı: Efe

Dağhan Külegeç
18 Ekim 1978 doğumlu. Terazi burcunda. Sanatçı bir aileden geliyor. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak'ın torunu. Annesi televizyoncu Ayşe Erbulak, babası kaligraf Rıza Külegeç.

Müzik: Bütün müzik türlerini seviyor. Eve gelince ilk yaptığı şey radyoyu açmak.

Film: Her türlü filmi seviyor, özellikle müzikal filmleri

Spor: Basketbol oynamayı seviyor. Evinin önündeki parkta sokak basketbolu oynuyor.
Beslenme Alışkanlığı: Düzensiz besleniyor. Yemek seçmiyor.

Televizyon Alışkanlığı: "Hayatı televizyondan öğrendim" diyor, yabancı sitcom dizilerini ve belgesel kanallarını seyretmeyi seviyor, sıkı bir televizyon izleyicisi

İnternet: İletişim amaçlı kullanıyor

Bilgisayar oyunu: Playstation

Kitap: Kitap okumayı çok seviyor. Bir kitabı bitirmeden ötekini almıyor. En son Andre Bazin'in Orson Welles biyografisini okumuş.

Olmazsa Olmaz: Yok

Dövme: Vücudunda 5 tane dövmesi var

Kariyer: "Lise Defteri" adlı dizi filmde oynadı. Şu anda "Hırsız Polis" adlı dizi filmde oynuyor. İleride televizyon programlarına devam etmeyi ve bir sinema filmi projesinde yer almak istiyor.


Devamını okuyun...>>